Fundaţia Solidaritatea Culturală Română Ars XXI

15 iulie 2005 - Fundația a răspuns unei situații speciale prin Proiectul ”Solidaritate cu copiii sinistraţi din Vrancea”. A avut loc o colectă de bunuri și o strângere de fonduri pentru ajutorarea familiilor afectate în urma inundaţiilor.
Acţiunea a beneficiat  de înaltul patronaj al Preşedintelui României,  Excelența sa, domnul Traian Băsescu.
Acţiunea s-a desfăşurat  până în 31 decembrie 2005, implicând asociaţii și fundații similare din țară și străinătate care s-au alăturat generos acestei inițiative.

28 iulie 2005 - La Clubul Diplomatic din Bucureşti, a avut loc atât un dineu cu scop caritabil, cât și o licitaţie de lucrări de artă şi o tombolă în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor sinistraţi din judeţul Vrancea.

17 decembrie 2005 - a avut loc tradiţionalul spectacol  „Crăciun pentru toţi”,  la Ateneul Român, la care au participat, pe lângă alţi artişti de renume: Viorica Cortez,  Francisco Ortiz şi regretata cântăreață, Anca Pargel.
Au fost distribuite copiilor din familiile sinistrate din Vrancea prin Inspectoratul General Şcolar Vrancea, bunuri în valoare de 80.000 de euro.