Fundaţia Solidaritatea Culturală Română Ars XXI

29 iunie 2004 - Încurajată de succesele obţinute şi de sprijinul tot mai larg acordat activităţilor sale, Fundaţia SCR a declanșat o colectă de echipamente medicale destinate dotării Policlinicii Caraiman, o nouă instituţie destinată persoanelor în vârstă şi celor ce nu aveau acces la îngrijire în structurile publice sau private.
Medici, generalişti şi specialişti, s-au oferit voluntari pentru a da consultaţii gratuite. Spectacolul de balet „Adios Tristeza”, produs special pentru această ocazie, inspirat din ficţiunea Biblioteca Babel de Jorge Luis Borges şi muzica lui Astor Piazzola  a fost organizat la Opera Naţională din Bucureşti din nou coregrafia fiind semnată de Sergiu Anghel.

17 decembrie 2004 - Guvernul României, Ministerul Culturii şi Cultelor Acordă Fundaţiei SCR - DIPLOMA DE EXCELENŢĂ pentru acţiunile sale filantropice prin intermediul artelor

18 decembrie 2004 - Inscripţia luminoasă  „Crăciun pentru toţi”, amplasată în zona colonadelor Ateneului Român, timp de douăzeci de zile a devenit deja o tradiţie.
Sub pomul de Crăciun înălţat în mijlocul foaierului s-au adunat multe jucării şi cadouri oferite  de spectatori în perioada sărbătorilor pentru orfanii şi bătrânii nevoiaşi.
Sponsorii au promovat evenimentul, atât  în media, cât şi prin donaţii de alimente şi bunuri.